MARIACHIS BARCELONA

MARIACHIS BARCELONA


És un gust per a la nostra organització MARIACHI TEQUILA, saludar i alhora oferir els nostres serveis musicals, sens dubte, els més reconeguts. Si busques mariachis a Barcelona, ​​no dubtis en trucar-nos.

Festes d'aniversari, casaments amb mariachis a Barcelona, ​​batejos amb mariachis, sopars, aniversaris, tindran un toc especial i seran encara més inoblidables, quan amfitrions i convidats aixequin la copa al compàs d'una serenata mexicana i cantin a l'uníson els temes més coneguts.

La màgia, l'alegria i fantasia s'apoderaran de l'ocasió, per deixar a la memòria de tots un moment únic. Deixeu-vos seduir i sigui vostè un amfitrió de luxe. El mariachi tequila a Barcelona compta amb el millor repertori de la música mexicana: sons, huapangos, ranxeres, boleros, correguts, interpretats per experts músics. Quan és la pròxima gran ocasió? O voldria tenir als nostres músics almenys una vegada a la setmana al seu restaurant o saló de festes? No dubti en trucar-nos i ens faci saber amb antelació la seva data especial. MARIACHI TEQUILA, per a una nit de distinció al ritme de la música mexicana.

Si busques mariachis Barcelona, ​​no dubtis en trucar-nos al ; 666 707 425


Entradas populares